FedOS Provincie Antwerpen

Wie zijn we

FedOS provincie Antwerpen is het Provinciaal Comité van de Federatie Onafhankelijke Senioren vzw (FedOS vzw). Het is een sociaal-culturele vereniging die zich inzet voor het welzijn en de promotie van senioren.

FedOS PA bestaat uit verschillende seniorenafdelingen en individuele leden, wat vele mogelijkheden schept tot samenwerking.

BESTUUR

Voorzitter
Roger Delattre

Penningmeester
Henriette Broeckx

Secretaris
Hortense Ekkart

FEDOS PROVINCIE ANTWERPEN ORGANISEERT

Bij het begin van elk jaar wordt er een jaarprogramma opgesteld, dit met een zo groot mogelijk aantal verschillende activiteiten en aan democratische prijzen zoals onder andere theaterbezoeken, initiatie bloemschikken, aperitiefconcert, petanque, vordrachten, wandelzoektocht, daguitstappen en meerdaagse reizen, allerlei bezoeken, kerstmarkt, enz, ...
Hieruit kan je op vrijwillige basis keuze maken en deelnemen aan de activiteiten die je interesseren. Meer informatie over de activiteiten worden meegedeeld, voor clubs op de twee maandelijke vergaderingen in Extra Time te Hoboken en de individuele leden krijgen dit thuis bezorgt.

FedOS PA geeft een driemaandelijkse nieuwsbrief "Nieuwsbrief Antwerpen" uit, met allerlei informatie over de voorbije activiteiten, verslagen van andere clubs, foto's en nuttige tips.
FedOS PA neemt jaarlijks deel aan de kunsttentoonstelling FedOS Kunst +50 op Zenith in Brussel, ter promotie van seniorenkunst.
FedOS PA heeft vertegenwoordigers in provinciale, stedelijke en gemeentelijke seniorenraden.

LIDGELD

Afdelingen betalen lidgeld a rato van het aantal leden. Het lidgeld bedraagt 75cent per lid, met een minimum van 20 euro en een maximum van 225 euro per jaar.

Individuele leden betalen 15 euro per jaar, verzekering B.A. en L.O. inbegrepen.

CONTACT  

Dhr. Delattre Roger
Doornstraat 293, 2610 Wilrijk-Antwerpen, BELGIE
Tel.: 03 827 58 39           E-mail: roger.delattre@skynet.be

Contacteer ons »

Wat doen we

VALENTIJNSBOWLING 20 februari 2018
20/02/2018 om 14u30 (Antwerpen)
Een gezellige en sportieve bowlingnamiddag.
STELLA MARIS MERKSEM: EETFESTIJN DOOR STUDENTEN
22/02/2018 om 12u (Merksem)
Leerlingen van de hotelschool bereiden en serveren elke schooldag – met uitzondering van woensdag – een lunch en op vrijdagavond een gastronomisch menu of à la carte.

Volledig overzicht van alle activiteiten »

 

Wat hebben we gedaan

GEITENBOERDERIJ en ST.DIMPNAKERK IN GEEL
14/09/2017 om 10u30 (Lichtaart)
Het ontstaan van Polle’s geitenkaas. Paul schafte zijn eerste geit Marie aan, die al gauw gezelschap kreeg. Met de melk van de geiten experimenteerde hij in het maken van verschillende kazen.
FedOS Wandelt! 2017
31/08/2017 om 9u30 (Pepingen)
De “FedOS Wandeldag” brengt senioren uit verschillende lidafdelingen samen voor een dag in het Vlaams-Brabantse Pajottenland.
FIETS- EN WANDELDAG IN HALLAAR (Heist o/d Berg)
26/07/2017 om 9u (Hallaar)
De jaarlijkse fiets- en wandeldag zal dit jaar doorgaan in Hallaar ( Heist o/d Berg ). Hopende dat de weergoden ons goed gezind zijn, en de deelnemers er zin in hebben, kan dit een aangename  dag worden.     

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Provincie Antwerpen

Bond Gepensioneerden Sint-job
Sint-Job- in't-Goor
HBK Seniorenclub
Antwerpen

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »