FedOS Provincie West-Vlaanderen

Wie zijn we

FedOS provincie West-Vlaanderen groepeert 16 lidafdelingen verspreid over de provincie, waaronder 15 seniorenclubs en 3 senioren kunstkringen.

Deze verenigingen zijn meestal bedrijvenclubs of spontane senioren vriendenkringen en themaclubs. Het provinciaal comité (PC) stimuleert en promoot haar verenigingen in hun socio-culturele werking.

Het PC respecteert de onafhankelijke werking van haar lid-afdelingen maar organiseert ter bevordering van de samenhorigheid jaarlijks enkele interessante vormings- of contactdagen, kaderdagen en uitstappen met socio-culturele waarde.


Bestuur

Voorzitter: Paul Couvreur

Secretaris-penningmeester: Frans Demey

 

Bestuurders: Liliane De Baene, Raoul Haerens, Maaike Vangheluwe, Etienne Verhoest, Josepha Vankeirsbilck-Hoornaert, Annick Deprez, Alfons De Knijf, Yvan Timmerman, Lydie Vonck.

 

Contacteer ons »

Wat hebben we gedaan

23/10/2017 om 10u (Poperinge)
Binnenkort trekken we met FedOS naar Poperinge. Daar loopt immers een interessante tentoonstelling over een ongekend stukje verleden ten tijde van de Eerste Wereldoorlog...
Roularta Plus Club wel te vinden voor beetje minder vlees en vis
30/06/2017 (brussel)
De ‘Plussers’ van de Roulartaclub raakten geïnspireerd door de vurige lezing van Laurens De Meyer (30 juni). Deze spreker wil iedereen bewuster maken van de minder fraaie kant van onze voedselindustrie. Laurens is zelf industrieel ingenieur in de sector en mede-initiatiefnemer van ‘Dagen zonder vlees’. Walter Boone brengt verslag uit.
Aardse Permeke en hemelse Cozmix
27/06/2017 (brussel)
Wist je dat mensen gemaakt zijn uit dezelfde stof als sterren? In Cozmix bewonderden we de sterren overdag! Ook de kunstenaar Permeke peilde steeds naar het mysterie dat in het leven schuilt. Dat ontdekten we in het knappe Permekemuseum. Permeke... een Vlaamse expressionist om fier op te zijn. Krachtig, intuïtief en eigenzinnig. Een beetje zoals West-Vlamingen, soit!

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Provincie West-Vlaanderen

Kunstclub Adeva
Veldegem
De Grijze Panters
Blankenberge
FedOS Eeuwige Lente
Lichtervelde

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »