Overzicht Uitstappen

Weens nieuwjaarsconcert in Hasselt
De Vriendenkring Gepensioneerden Provinciebestuur Limburg organiseert op 20 januari een Weens nieuwjaarsconcert. Zij geven dit nieuwjaarsconcert een typisch Limburgs tintje en maken er een sfeervolle bijeenkomst van.
FedOS Kerstdrink 2018
Op 20 december nodigen wij iedereen uit om gezellig samen een glas te drinken in ons kantoor.
 Bezoek experimentarium ULB op 29 november
In het experimentarium van de ULB/VUB krijgen we op een plezante manier uitleg over fysica! We maken onder andere elektrische velden zichtbaar en verrassen ons over magnetische effecten. Via leuke proeven, voorbeelden en animaties laten we ons verwonderen door de wetten der natuur!
Bezoek dierenasiel Veeweyde
FedOS LEEFtijd Cultuur bezoekt Veeweyde, het opvangcentrum voor dieren in Anderlecht. Heb je ook een groot hart voor beestjes en ben je benieuwd naar het reilen en zeilen van zo’n centrum, dan is dit je kans. Veeweyde geeft al sinds 1863 een nieuwe thuis aan onfortuinlijke dieren!
FedOS Wandelt in Bokrijk
FedOS Wandelt! brengt senioren uit verschillende lidafdelingen samen voor een onvergetelijke dag in het prachtig 550 hectare grote natuurdomein van Bokrijk.
Levensloop vzw Terra Nova
Op 14 juni kunt u genieten van een toneelvoorstelling waarbij 9 cursisten van vzw Terra Nova vertellen onder de noemer 'levensloop'.
Daguitstap Plantentuin Meise
In het kader van onze expo 'natura artis magistra' organiseren wij op maandag 28 december een daguitstap naar de Plantentuin te Meise.
Bezoek Erasmushuis/Begijnhof/Tuin
Het historische Erasmushuis is een rustige oase in de drukke stad! Bezoek samen met ons het interessante museum, het pittoreske begijnhof en de geneeskrachtige tuin. Laat je inspireren door de vredelievende geest van Erasmus...
Plantentuin Meise
Bezoek de Nationale Plantentuin Meise met haar onuitputtelijke rijkdom aan bloemen en planten. Lidafdelingen van FedOS genieten van een voordelig tarief.
Koninklijk Paleis te Brussel
Het Koninklijk Paleis in Brussel opent elke zomer gratis de deuren voor het publiek.
Brussel: Grootstad in 't klein
FedOS vzw ontwierp i.s.m. Hugo Neirinckx, voorzitter van een Brusselse lidafdeling, 5 wandelingen door verschillende wijk in Brussel. Dé gelegenheid om Brussel te (her)ontdekken.
Berg van barmhartigheid
Breng een bezoek aan het enige overblijvende pandjeshuis in België!