Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Autozoektocht Corona vrij

« Terug naar het overzicht

Deze zoektocht kan je verdelen over meerdere maanden, dagen en tijden en kan alleen of met je veilige bubbel worden uitgevoerd. Je bepaalt ook hier zelf wanneer en hoe je de vragen oplost. De route, die langs de grenzen van onze provincie loopt, is ongeveer 265 km lang en is naargelang welke wegen je kiest om van de ene naar de andere plaats te rijden. Geen autowegen zijn in deze zoektocht opgenomen dus stel je GPS, TomTom of een andere routeplanner niet in op snelwegen; dat zou wel eens veel kilometers omrijden worden! Let hier goed op!

De vragen die gesteld worden zijn soms gemakkelijk te vinden en ze zijn altijd ter plaatse op te lossen. 

Je kan er een of twee gezellige dagen mee hebben en van commentaar zal deze zoektocht niet gespaard blijven. Puzzelen welke route en waar? Deze autozoektocht moet je zeker doen!

Deelnemen: op voorhand inschrijven met een mail naar info@50enm.be of bel met 0488 99 42 76

Na inschrijving krijg je de vragenlijst toegestuurd liefst per mail of anders met de post. Vergeet niet je mailadres en telefoonnummer duidelijk te vermelden bij de aanmelding. 

De opgeloste vragen mag je terugzenden naar het aangeduide adres of digitaal aan info@50enm.be

Ook op de site www.50enm.be vindt u in drie delen alle informatie over deze zoektocht. U kunt deze delen vinden onder fotoalbum op de openingspagina.

Als je de vragen oplost in de maanden november of december 2020, wordt de winnende ploeg in januari 2021 bekend gemaakt en ontvangen alle deelnemende ploegen een kleine verrassing. Periode: de hele maand november en december Prijs: gratis deelname.

 

 

Inschrijven voor deze activiteit