Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Busreis naar Seefeld in Tirol 11-16 september

« Terug naar het overzicht

Vroeger was het ca. 1200 meter hoog gelegen plateau bij de bergpas Seefelder Sattel, een dunbevolkt moerassig gebied. In het dorp heeft een klooster gestaan, waarvan de kloosterkerk nu dienst doet als parochiekerk. De regio wordt ook niet voor niets Olympiaregion genoemd. In 1964 en 1976 werden in de omgeving de Noordse skidisciplines, langlaufen, schansspringen en Noordse combinatie, gehouden. In 1985 was de regio het toneel voor de WK Noords skiën. Al met al is deze bekende plaats, erg geschikt als vakantiebestemming. Een levendig dorpje, erg gezellig, en met veel recreatiemogelijkheden, en leuke evenementen. U logeert in een van de beste hotels Hotel Hochland. Het hotel ligt op 3 minuten lopen van het centrum van Seefeld in Tirol, tegen een achtergrond van bergen en weelderig groen. Het beschikt over een binnenzwembad met panoramische ramen en een bubbelbad. De spa van Hochland is uitgerust met een sauna, een stoombad en een fitnesscentrum. Er worden ook traditionele en helende massages gegeven. De ruime, traditionele kamers hebben een balkon of een terras, een flatscreen-tv met kabelzenders en een bureau. De eigen badkamers zijn voorzien van toiletartikelen en badjassen. De bar en het restaurant van Residenz Hochland serveert traditionele en internationale gerechten in een charmante, rustieke eetzaal. Speciale dieetmenu's zijn op verzoek en voor een toeslag beschikbaar. Van hieruit maken we uitstappen als naar de stad Innsbruck, eeuwenoude kloosters, naar de Brennerpas en meer.

50énM prijs: € 625 Toeslag 1 persoon op kamer € 125 Busreis: inbegrepen hotel op basis van half pension, excursies en meer. Exclusief fooien, extra inkomgelden, verzekeringen en persoonlijke uitgaven.

Op vraag ontvangt u het volledig reisprogramma en ontvangt u later meer info bij onze nieuwjaarsreceptie en in de komende ledenbrieven.

 

 

Inschrijven voor deze activiteit