Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Colors of my Life

« Terug naar het overzicht

Wist u dat onze directeur Rudy Blauwbloeme zelf ook kunstenaar is? Hij stelt voor het eerst tentoon met een 50-tal werken. Hij nodigt alle FedOS-leden dan ook uit om een kijkje te nemen op 15, 16, 25 en 26 juni in het Kunstatelier Hangar 14, Poelbergstraat 14 in 3270 Schoonderbuken (Scherpenheuvel). ‘Meet & Greet’ op zondag 16 juni met openingsspeech om 15u, gevolgd door een receptie.

We laten hem zelf aan het woord:

"Al meer dan 40 jaar schilder ik. Als 10-jarige zette ik mijn eerste stappen in de academie voor Schone Kunsten in Oudenaarde om er 12 jaar later af te studeren. Alle jaren die erop volgden, ben ik blijven schilderen. Het is een constante doorheen mijn leven. Als ik de werken die ik als jongere maakte, vergelijk met die van nu, valt één ding op nl. het kleurgebruik is altijd hetzelfde gebleven: sterk, zuiver én raak!

In de expo Colors of my Life presenteer ik een overzichtstentoonstelling met werken van de voorbije 40 jaar. Graag nodig ik u uit om een kijkje te komen nemen en samen met mij te genieten van een explosie van vormen en kleuren.

Was getekend: Rudy Blauwbloeme"

Tip:

Maak er een daguitstap van en koppel een bezoek aan de tentoonstelling 'Colors of my Life' aan een bezoek de abdij van Averbode, het geboortehuis van Ernest Claes of ga op bedevaart naar basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Scherpenheuvel.