Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Een exclusieve reis in 2022

« Terug naar het overzicht

Let op: de data zijn nog niet gekend. De bedoeling is om deze reis in mei 2022 uit te voeren.

De meest rare plant- en diersoorten zijn hierdoor op Madagaskar, en alléén op Madagaskar, te vinden. Het interieur van Madagaskar is net zo divers als de daar levende dieren. Tropisch regenwoud loopt over in een eindeloze woestijn, moerassige lagunes in rode hoogvlaktes. En deze schat aan natuur is omschreven door een 5000 kilometer lange kustlijn en 250 eilandjes. Dat de natuur van Madagaskar magische krachten heeft is geen onbegrijpelijke bijgeloof van de inheemse bevolking. 

We plannen deze reis in het voorjaar van 2022 en als later blijkt dat, omwille van verschillende factoren, deze reis naar een latere datum moet worden verschoven, hoort iedereen hier tijdig over. Deze reis wordt mede voorbereid door de manager van de Radisson Hotels in Madagaskar, een neef van de voorzitter en die bij de Kruisheren op school heeft gezeten. Het wordt een reis om nooit te vergeten met prima hotels, inclusief alle maaltijden tijdens het verblijf in Madagaskar, alle excursies en meer. We vliegen naar Madagaskar met Air France heen en terug en een dochtermaatschappij zorgt voor een binnenlandse vlucht. 

Het aantal deelnemers is beperkt tot 18 personen. Duur van de reis 15/16 dagen en de prijs willen we houden rond de € 2750.

Mocht u interesse hebben zouden wij dat graag tijdig horen. U bent tot niets verplicht, we willen alleen weten wie voor onze reis naar Madagaskar interesse heeft. Bij ja ontvangt u later de nodige informatie. Mail naar info@50enm.be of bel naar Simone 089-56.42.02 of Elvire 0476-31.16. Tijdig weten is op tijd voor deze reis sparen. 

 

 

Inschrijven voor deze activiteit