Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

FedOS laat zich veilen voor het goede doel!

« Terug naar het overzicht

Wat gebeurt er met het geld?

Samen met alle vorige acties zamelde FedOS maar liefst €4.205 in voor Lucia vzw. Zij zetten zich in om families met jonge kinderen financieel te ondersteunen. Wil je meer te weten komen over Lucia vzw? Surf dan naar http://www.luciaweb.be

De voorzitster van Lucia vzw, Annemie Roppe, was alvast in de wolken met het ingezamelde bedrag. Hieronder kun je haar eerste reactie lezen:

Waw, dit is wel geweldig goed nieuws!  Jullie hebben er al voor gezorgd dat we aan heel wat gezinnen letterlijke en figuurlijke warmte zullen kunnen geven!

 

Wij waarderen de inzet van de clubs van FedOS vzw in deze enorm en zijn erg dankbaar dat er bij hen zo veel begrip is voor situaties waarmee wij geconfronteerd worden. Als vrijwilligers zijn wij erg begaan met gezinnen met jonge kinderen die dreigen in het armoedestraatje terecht te komen. Wij trachten hen een tijdje financieel te ondersteunen met gelden die in de eerste plaats de kinderen ten goede komen. Enkele maanden tussenkomen voor pampers, zorgen voor warme kinderkleding, medische kosten dragen of schoolrekeningen betalen zijn maar enkele mogelijke steunverleningen waarvoor we gelden trachten te verzamelen.

 

Het feit dat FedOS ons met al haar activiteiten van het voorbije jaar meer dan 4000 € kan overmaken, betekent voor ons een enorme steun in onze werking. Een tiental gezinnen kunnen we hiermee zeker verder helpen. In naam van die vele kinderen die hierdoor weer wat hoop krijgen danken wij zowel de organisatie in haar geheel als de vele betrokken gepensioneerden die hiertoe hebben bijgedragen.

 

De samenwerking was fijn, de inzet was groot en het resultaat is geweldig.

 

Nogmaals: hartelijk dank!

 
 

Hoe werkte de veiling?

De acht medewerkers van FedOS hebben een activiteit uitgewerkt en op die activiteit kon geboden worden door de lidafdelingen. De lidafdeling die het hoogste bod deed, won de activiteit en uiteraard ook het gezelschap van de medewerker.

Overzicht hoogste biedingen

Rudy: €100 - Heem- en Kunstkring Lamme Goedzak

Wouter: €280 - FedOS Limburg

Tom: €180 - V.G.O.D. Lier

Lise: €250 - Bekaert senioren

An: €170 - Anders Jong Bocholt

Kristien: €500 - vriendenkring gepensioneerden provincie Limburg

Carina: €50 - Heem- en Kunstkring Lamme Goedzak

Christel: €60 - FedOS Sint-Karel-Molenbeek/ Parkinson Praatgroep Duffel