Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

FedOS-ZON-dag 19 april

« Terug naar het overzicht

Voor onze FedOS-ZON-dag - die doorgaat op 19 april 2018 - hebben we dit jaar een nieuwe locatie gekozen nl. ‘De Maekelhoeve’ in Veerle (Laakdal). De Maekelhoeve staat garant voor hoogkwalitatieve gerechten, een professionele bediening en een sfeervolle aankleding van tafel en interieur. Kortom een TOPPER!

FedOS vzw zorgt er bovendien ook weer voor dat er gratis bussen klaar staan om u allen per provincie veilig van en naar Veerle te brengen.

Praktisch

De totale kostprijs van deze dag bedraagt 85 euro per persoon. FedOS vzw biedt u deze dag aan voor slechts 65 euro/persoon.
Leden van een lidafdeling van FedOS vzw kunnen via hun plaatselijke club inschrijven, anderen via het nationaal secretariaat en dit uiterlijk tot 10 april 2018! (op papier of digitaal via http://bit.ly/FedOS_ZONdag). Voor de busregeling verwijzen wij u graag naar onze provinciale geledingen.
Samen maken we van de FedOS-ZON-dag opnieuw een groot succes. Wij verwachten ook u! Zet deze uitnodiging alvast als agendapunt op uw eerstvolgende clubvergadering!