Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Kerstmarkt Valkenburg

« Terug naar het overzicht

Met kerst verandert het stadje Valkenburg in een ware decemberdroom. De kerstmarkt is een verzameling van unieke kerstactiviteiten. Jaarlijks komen veel bezoekers, de sprookjesachtige markten bewonderen. Een must voor iedere kerstmarktliefhebber.

Kerstmarkt Gemeentegrot, is gelegen onderaan de Cauberg en zeker een aanrader. Het is namelijk de grootste en oudste ondergrondse kerstmarkt van Europa. Dit betekent dat je ongeacht het weer kunt genieten van een heerlijke dag uit. De grot voegt absoluut iets toe aan het unieke karakter van de kerstmarkt. De verlichting komt helemaal tot z’n recht. En bij het wandelen van stalletje naar stalletje, met sfeervolle muziek, krijg je een waar kerstgevoel.

Kerstmarkt Fluweelengrot, met meer dan 50 stalletjes vol producten en verschillende ambachten. De markt kenmerkt zich ook door een tocht langs wandschilderingen en sculpturen. 


Santa’s Village, in hartje Valkenburg (Th. Dorrenplein) 
In een sprookjesachtige setting vind je de leukste kraampjes, lekkerste gerechten en natuurlijk de kerstman zelf! De leukste kerstcadeautjes haal je direct in het nieuwe winkelcentrum. Sluit de dag af met een onvervalste Duitse GlÅ«hwein of warme chocolademelk met slagroom.