Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Loop of wandel mee met Wouter voor Vier het Leven!

« Terug naar het overzicht

Warmathon 

Van 18 t.e.m. 24 december is er opnieuw de Warmste Week. Tijdens die week wordt er geld ingezameld voor heel wat goede doelen. Tijdens die week kun je ook in 6 grote steden wandelen of lopen om geld in te zamelen. Op vrijdag 20 december kan je dit doen in Gent, in het domein van de Blaarmeersen. Wouter is alvast van de partij om geld in te zamelen voor Vier het Leven en hij hoopt zoveel mogelijk mensen mee te krijgen.Je kunt er rondjes wandelen en lopen van 2,9km op een vast parcours en dit zoveel als je wilt van 12u tot 20u.

Deelnemen kost je €15. Daarvan gaat €10 rechtstreeks naar ons goed doel en dat is Vier het Leven. Je kunt ook meer storten dan €15. Er wordt steeds €5 ingehouden voor de organisatiekosten en alles daarboven gaat rechtstreeks naar Vier het Leven.

Geld inzamelen voor Vier het Leven

Vier het leven organiseert theater-, concert-, film-, museumbezoeken en deelnames aan workshops en lezingen voor ouderen die niet meer alleen kunnen, willen of durven gaan. Een vrijwilliger haalt de oudere op, samen beleven ze een gezellige culturele activiteit en drinken iets en tenslotte zet de vrijwilliger de oudere thuis terug af. Op die manier wil Vier het Leven verhinderen dat ouderen in een sociaal isolement dreigen te raken.

In 2019 worden de eerste activiteiten georganiseerd in Gent en Kortenberg en vanaf 2020 wil Vier het Leven dit ook uitbreiden naar andere regio's in Vlaanderen en Brussel. Meer info over Vier het Leven lees je hier https://www.4hetleven.be/

Hoe schrijf ik me in?

1.Surf naar https://dewarmsteweek.be/warmathons/gent

2.Halverwege de pagina zie je onderstaande afbeelding. Je typt Vier het Leven en drukt daaronder op 'inschrijven'.

3. Je vult al jouw gegevens in, controleert die en daarna kun je betalen.

4. Je bent ingeschreven voor de warmathon. Belangrijk!!! Laat dit nu ook even weten aan Wouter via wouter@fedos.be en dan kun je samen met hem wandelen of lopen.