Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Natura Artis Magistra - Kunstwedstrijd i.s.m. Plantentuin Meise

« Terug naar het overzicht

 

 

 

 

 

 

Voor wie?

Iedere kunstenaar ouder dan 50 jaar kan deelnemen. De wedstrijd staat open voor woordkunstenaars (poëzie), plastische kunstenaars (schilderijen/beeldhouwwerken/keramiek/installaties/grafiek) en fotografen. Deelnemen aan deze wedstrijd is volledig gratis. De werken worden tentoongesteld in het kasteel van Boechout op het domein van de Plantentuin in Meise de volledige maand mei 2018. Grijp naar de pen, penseel, beitel of camera en laat ons zien in hoe u de natuur ervaart, wat de natuur u heeft bijgebracht of hoe de natuur u aanzet tot het creëren van kunst. Er moet een duidelijke link zijn met de natuur hetzij qua onderwerk, techniek of gebruikte materialen. Uw woorden, kleuren en vormen zullen ons en de bezoekers aan de tentoonstelling zeker beroeren. En wie weet maakt uw werk kans om een mooie prijs weg te kapen…

Praktische info

De tentoonstelling wordt met veel luister geopend op donderdag 26 april 2018. De sluiting van de expo op woensdag 30 mei 2018 gaat gepaard met een rondleiding, koffie & taart en een academische zitting met prijsuitreiking. Tijdens de looptijd van de expo worden er vanuit FedOS dagprogramma’s aangeboden om het volledige park te bezoeken, inclusief de expo. Voor meer informatie, wenst u tot het secretariaat van FedOS vzw.

Kijkdag voor kunstenaars

De expomogelijkheden in het kasteel zijn immens en divers. Wij bieden kunstenaars +50 de mogelijkheid om specifieke werken te maken voor een welbepaalde ruimte of een samenwerking tussen een aantal kunstenaars +50 om samen een bepaalde sfeer te creëren. In dat kadert organiseren we een kijkdag op maandag 13 november om 11u. Indien u hieraan wilt deelnemen moet u zich hiervoor vooraf inschrijven per mail via rudyblauwbloeme@fedos.be.

 

 

Inschrijven voor deze activiteit