Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Theater Elckerlyc “Ene Gast, Twee Bazen'

« Terug naar het overzicht

Met deze muzikale theaterkomedie buiten categorie: “Ene Gast, Twee Bazen”, in regie van Stany Crets, zet de “Komedie Compagnie” zijn tienjarig jubileum in.

Met Sven De Ridder; Jasmine Jaspers; Ludo Hellinckx; Walter Daele; Koen Van Impe; Kevin Bellemans

Wie herinnert zich nog het moment dat showbizzkoppel Nicole & Hugo “De Komedie Compagnie” boven de doopvont hielden? Dit theatergezelschap bestaat ondertussen tien jaar. De Komedie Compagnie, maakt er steeds een erezaak van, om komedie in al zijn facetten naar het theater te brengen. Kwaliteit op de scène en een professionele omkadering. “Ene gast, twee bazen” Een grootse komedie is niks teveel gezegd. Maar meer mogen we nog niet verklappen… naar een gigantisch West-End en Broadway succes.

Eigenlijk is deze komedie gebaseerd op Carlo Goldoni’s theaterklassieker uit de achttiende eeuw, “Knecht van twee meesters”. Een typisch stijlvoorbeeld van de Commedia dell’Arte.. Het stuk speelt zich af in de vroege jaren ’60 waarbij het hoofdpersonage werkt voor twee totaal verschillende bazen die dit niet weten van elkaar. Wat volgt is een heerlijke komedie waarin allerlei bizarre personages opduiken. Tot grote verwarring van het hoofdpersonage. Het publiek krijgt een hilarische voorstelling voorgeschoteld. Theaterrecensenten waren wereldwijd laaiend enthousiast over dit stuk. Een veelbelovend vooruitzicht voor het Vlaams theaterpubliek... En een uitgelezen uitdaging voor Stany Crets en De Komedie Compagnie.

Voor meer informatie kan u terecht bij FedOS Provincie Antwerpen: Roger Delattre op het nummer 03 827 58 39 of per e-mail roger.delattre@skynet.be.

 

Inschrijven voor deze activiteit