Zoek een activiteit

FedOS Nationaal

Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

VRIJDAG 30 AUGUSTUS ALGEMENE LEDENVERGADERING EN TUINFEEST

« Terug naar het overzicht

Ons tuinfeest is altijd een sfeervol zomerfeest op een mooie locatie. De Roosterhoeve is een begrip omwille van de goede keuken, de ligging, het verzorgde terras, de tuinen en de bloemperken. Het is er heerlijk genieten en met goede vrienden wordt het een feest! Wat wij voorhebben is een goed onthaal, een goede verzorging een fijne muzikale omlijsting en met nog wat extra’s in het verschiet, moet dat lukken. De zon is hopen we ook van de partij en bij onverhoopt wat regen is er ruimte genoeg binnen. Aangenaam zitten bij een heerlijke temperatuur is wat we verwachten.

In de binnentuin wordt u muzikaal onthaalt door het onderduikorkest. Het orkest speelt klezmermuziek, van oorsprong Jiddische muziek. Tegenwoordig is het een smeltkroes van stijlen met Balkan- en zigeunerinvloeden, soms zelfs met een vleugje jazz. Dit orkest ontstond in augustus 2009 en koos als instrumentale bezetting voor klarinet, accordeon, contrabas & drum met hierbij afwisselend sopraansax, trombone of basklarinet. Zij zorgen samen voor de typische klezmerklanken die zowel opgewekt als melancholisch klinken.

Als onthaal serveren we koffie en vlaai om aan te sterken en mee te beginnen. De drank wordt betaald met bonnen die u kunt kopen bij enkele bestuursleden. Iedereen ontvangt een dagwijzer waarin uitleg wordt gegeven over het verloop van de dag.

€ 5 kost een enveloppe met 10 loten. U steunt daarmee de vereniging die op haar beurt plaatselijke jeugdverenigingen steunt op weg naar hun volwassenheid. U heeft kans op het winnen van prachtige prijzen als een diner voor twee, een daguitstap of een avondje uit!

Rond 17.30 uur starten we de Algemene Ledenvergadering met een korte uitleg over de doelstellingen van 50énM Maaseik, hoe de vereniging functioneert en wie de bestuursleden zijn. We verwelkomen onze gasten, en onze nieuwe leden waarvan we hopen dat zij kunnen aarden binnen onze vereniging. De secretaris presenteert zijn activiteitenverslag, de penningmeester het financieel overzicht en tot slot worden twee leden aangeduid om het functioneren van de vereniging te controleren en hoofdzakelijk de financiële overzichten. Ook maken wij ons reisprogramma van 2020 bekend.

Hierna openen we de buffetten met de voorgerechten. U kunt kiezen uit KLEINE COCKTAIL ROOSTERHOEVE met kipfilet, ananas, celleer, walnoot en mandarijntjes, SALADE MET GEULHEMMER GROTTENHAM, GEROOKTE SPEENBIGFILET, CARPACCIO VAN OSSENHAAS en fijne salade met honingdressing (op bord), KRUIDENBOUILLON met venkel, GEROOKTE ZALM EN SALADE VAN RIVIERKREEFTJES, HOLLANDSE GARNALEN, Waldorffsalade en mierikswortelsaus ( op bord ), CHAMPIGNONS À L’ESCARGOTS Limburgse champignons in een room-kruidensaus, stokbrood en boter.

Onze muzikant Jo Lahoye neemt u mee naar verre landen en rond 19.30 uur worden de hoofdgerechten geserveerd waar U KUNT KIEZEN TUSSEN VLEES EN VIS vergezeld door verschillende groenten en aardappelgarnituren.

Gevarieerd dessertbuffet: * ROOMIJS * NOUGATINE-IJS* SORBETIJS * VERS FRUIT * CAFÉ GLACE * SLAGROOM * ADVOCAATSAUS * CHOCOLADESAUS. Moet er nog meer zijn??

Het wordt een heerlijke zomeravond met gepaste ambiance en dezelfde muzikant als verleden jaar (dus goed!) , met uitgebreid eten, een goed glas wijn en met goede vrienden. U hoort daar ook bij!

U bent welkom vanaf 16 uur

De prijs voor deze heerlijke middag is € 50.00

inbegrepen: koffie en vlaai, buffet, de muzikale omlijsting en meer.

Wacht niet te lang met u aan te melden en bel met:

Yvonne 089-56.40.86 of Simone 56.42.02 of 0472-69.17.15 of 0498-40.95.75 of met Elvire 0476-31.16.44 of mail 50enm@hotmail.com

Stort € 50 op de rekening van 50enM - BE53 7350 2872 8253

U zorgt voor het weer?

 
 
 

 

Inschrijven voor deze activiteit