Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

FedOS Kunstkamer Hoofdstedelijk Gewest

Wie zijn we

De Kunstkamer Brussels Hoofdstedelijk Gewest organiseert bezoeken aan kunst-tentoonstellingen en musea in Brussel en omstreken. Elk bezoek gebeurt in kleine groep met een deskundige gids. Het zijn stuk voor stuk leerrijke en interessante bezoeken voor alle kunstliefhebbers (50-plussers). Aarzel dus niet en kom eens genieten van deze boeiende bezoeken.

Inschrijving is steeds verplicht, en kan tot de uiterste inschrijvingsdatum die bij elke activiteit vermeld wordt. U kan zich inschrijven als volgt: telefonisch op 02/218 27 19 of via mail kristienvermoesen@fedos.be.

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van de deelnemersbijdrage op het rekeningnr IBAN: BE90 0682 4805 8632  / BIC: GKCCBE , voorafgaand aan het bezoek.

 

 

Lidmaatschap

Er is geen sprake van een lidmaatschap, wel een deelnemerskost. Ben je lid van een afdeling van FedOS vzw OF ben je individueel lid van FedOS vzw, dan geniet je altijd van het goedkoopste tarief.

Ben je geen lid, dan kan je voor €15 de FedOS-PAS aankopen. De FedOS-PAS geeft je ook de kans om te genieten van kunst en cultuur aan het goedkoopste tarief én je krijgt bovendien ook 4 x per jaar het tijdschrift van FedOS in je brievenbus. Meer info hierover via wouter@fedos.be.

 

Wat doen we

Citroëngarage wordt KANAL
21/03/2019 om 13u50 (Brussel)
Het is de laatste keer dat je de 'vintage' Citroëngarage kan bezoeken, want binnenkort starten de grote verbouwingen. Dan wordt de architecturale parel helemaal omgetoverd tot een kunstencentrum (KANAL, Centre Pompidou), maar wel met respect voor de architectuur van het gebouw.

Volledig overzicht van alle activiteiten »

 

Wat hebben we gedaan

Bruegel virtueel!
07/02/2019 om 14 u (Brussel)
Bruegel heeft fabelachtige schilderijen gemaakt. Maar soms staan er zoveel details op dat je gewoon heel veel mist. Daar heeft het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten iets uniek op gevonden! In de digitale Bruegelbox zoomen we in op de strafste details... magic!
Inca Dress Code
05/12/2018 om 14u00 (Brussel)
De inca's, het fascinerende volk uit de Andes, laat niemand onberoerd. Deze expo barst van de kleurenpracht en verfijning! Ze zoomt in op knappe weefsels, pluimkunst, edelsmeedkunst en uitzonderlijke objechten. Uiteraard wordt alles gekaderd in de geschiedenis van dit ooit machtige indianenvolk.
Beyond Klimt
22/11/2018 om 13u20 (Brussel)
'Beyond Klimt' is een nieuwe expo van Bozart. Na Wenen is het de beurt aan Brussel om de zinderende werken te bewonderen. De titel is een beetje misleidend, want naast Klimt komt de complete kunstscene van Centraal-Europa aan bod van de bruisende jaren 20 en 30. FedOS zorgt voor een rondleiding en tovert een spotprijsje uit haar mouw!

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Contact

Mevr. Kristien Vermoesen
Zaterdagplein 6, 1000 Brussel, BELGIE
Tel.: 02/218 27 19
E-mail: kristienvermoesen@fedos.be

 

(*) verplicht veld