Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

FedOS Kunstkamer West-Vlaanderen

Wie zijn we

De Kunstkamer West-Vlaanderen organiseert bezoeken aan spraakmakende kunsttentoonstellingen en bijzondere musea in de provincie West-Vlaanderen. Elk bezoek gebeurt in kleine groep onder de begeleiding van een deskundige gids. Het zijn stuk voor stuk leerrijke en interessante ontdekkingen voor alle kunstliefhebbers (50-plussers). Aarzel dus niet en kom zeker eens mee genieten!

 

Lidmaatschap

Iedere geïnteresseerde senior kan deelnemen aan de activiteiten van de Kunstkamer. U betaalt geen lidgeld maar per deelnemende activiteit.

 

Wat hebben we gedaan

Domein Raversyde
11/06/2019 om 10u15 (Oostende)
Natuurlijk ken je domein Raversyde al. Het natuurpark (heringericht sinds 2014) harmonieert mooi met een vredig middeleeuws vissersdorp. Maar Raversyde is natuurlijk ook gekend omwille van de erg goed bewaarde Duitse verdedigingslinie (WOII). In dit domein ben je een hele dag zoet!
Bezoek Lijsternest
16/05/2019 om 14 u (Ingooigem)
Zonder reden beland je waarschijnlijk niet in Ingooigem. Wel, wij hebben een goede reden! Ontdek samen met FedOS de authentiek bewaarde woning en werkplek van de beroemde Stijn Streuvels. Ook de tuin ligt er heerlijk bij in het glooiende landschap... een belangrijke inspiratiebron voor de schrijver, die graag vertelde over het landelijke leven, zoals in 'De vlasschaard'. Het lijkt wel alsof hij er nog steeds achter zijn schrijftafel zit.
Ken jij het LaM al?
05/03/2019 om 14 u (Villeneuve-d'Ascq (nabij Lille))
Ben jij een kunstzinnige ziel? Of een avontuurlijke ziel die graag nieuwe dingen proeft? Schrijf je dan in voor deze nieuwe uitstap van de KunstKamer West-Vlaanderen. Samen ontdekken we het LaM-museum in Villeneuve-d'Asq en de bijhorende unieke beeldentuin met stoere Art Brut beeldhouwwerken. Dit niet zo bekende museum ligt net over de grens in Frankrijk, op een halfuurtje rijden van Kortrijk.

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Contact

Mevr. Kristien Vermoesen
Zaterdagplein 6, 1000 Brussel, BELGIE
Tel.: 02/218 27 19
E-mail: kristienvermoesen@fedos.be