Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

FedOS Kunstkamer West-Vlaanderen

Wie zijn we

De Kunstkamer West-Vlaanderen organiseert bezoeken aan spraakmakende kunsttentoonstellingen en bijzondere musea in de provincie West-Vlaanderen. Elk bezoek gebeurt in kleine groep onder de begeleiding van een deskundige gids. Het zijn stuk voor stuk leerrijke en interessante ontdekkingen voor alle kunstliefhebbers (50-plussers). Aarzel dus niet en kom zeker eens mee genieten!

 

Lidmaatschap

Iedere geïnteresseerde senior kan deelnemen aan de activiteiten van de Kunstkamer. U betaalt geen lidgeld maar per deelnemende activiteit.

 

Wat hebben we gedaan

'Play', een kunstenparcours in Kortrijk
07/11/2018 om 14 u (Kortrijk)
Ook Kortrijk heeft nu een eigen kunstenfestival! De stad dienst als canvas voor een speels parcours langsheen actuele kunst. De rode draad is 'de spelende mens'! Die trouwens van alle leeftijden is. FedOS bezoekt het stadsfestival met een gids en jij kan er uiteraard bij zijn.
600 000 beeldjes Ieper
11/10/2018 om 14 u (Zillebeke)
Een prachtig beeld is het... de 600 000 zelfgemaakte (misschien wel door jou!) aarden mensenbeeldjes die uit een groot terracotta ei stromen. Dit indrukwekkende landschapskunstwerk is nog tot en met Wapenstilstand te bewonderen in de velden van Ieper. Ondertussen neemt de natuur, en het onkruid, de installatie stilletjesaan over. Maar dit hoort zo. Net zoals tijdens WO I het vergoten bloed in de aarde wegsijpelde. FedOS bezoekt deze ontroerende installatie en de omliggende 'oorlogsvelden' met een gids.
Elegantie troef: kasteel Beauvoorde
12/07/2018 om 14 u (Veurne)
Een mooie zomerdag en een prachtig kasteel... dat zijn de ingrediënten voor een toffe FedOS-namiddag. Samen laten we ons gidsen in de elegante vertrekken van het riante optrekje. Na afloop kunnen we niet huiswaarts keren zonder de befaamde Beauvoordse pannenkoeken te proeven vlakbij...

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Contact

Mevr. Leonard Lise
Zaterdagplein 6, 1000 Brussel, BELGIE
Tel.: 02/218 27 19
E-mail: liseleonard@fedos.be