Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

FedOS LEEFtijd Cultuur

Wie zijn we

FedOS LEEFtijd Cultuur richt zich naar alle actieve 50-plussers in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, met zin voor cultuur. Daarom organiseert FedOS LEEFtijd Cultuur op regelmatige basis activiteiten die senioren de mogelijkheid bieden om het cultureel domein op een leuke manier te verkennen. Het aanbod bestaat uit een interessante mix aan boeiende activiteiten, speciaal ontwikkeld op maat van senioren.

 

Lidmaatschap

Iedere senior kan deelnemen aan de activiteiten van Leeftijd. U betaalt geen lidgeld, maar steeds per activiteit.

 

Wat hebben we gedaan

Bezoek 'La Fonderie'
25/07/2019 om 14 u (Molenbeek)
Ooit was het een luxueuze bronsgieterij. Nu is het een interessante site gewijd aan de industriële geschiedenis van Brussel... of 'hoe het platteland, transformeerde in stad'.
Bruegelwandeling
22/05/2019 om 14 u (Dilbeek)
Het kerkje van Sint-Anna-Pede in Dilbeek is wereldberoemd dankzij het Breugelschilderij 'De parabel der blinden'. En daar zijn ze in Dilbeek trots op! Al jaren kan je in de glooiende Pedevallei de Breugelroute wandelen terwijl je 11 reproducties van deze Vlaamse Meester passeert. Op 22 mei trekt FedOS de wandelschoenen aan.
Papiermolen Herisem + huifkartochtje
07/03/2019 om 13u15 (Brussel)
We trekken naar Alsemberg, waar een unieke papiermolen staat te blinken in het groene landschap. Tientallen jaren werkten familie en vrienden aan de restauratie van dit industriële erfgoed. We snuffelen er rond met een gids. Daarna 'springen' we in de huifkar voor een ritje met 2 pk door de vallei van de molenbeek. Bij fris weer voorzien we knusse dekentjes aan boord!

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Contact

Mevr. Kristien Vermoesen
zaterdagplein 6, 1000 Brussel, BELGIE
Tel.: 02/218 27 19
E-mail: kristienvermoesen@fedos.be

 

(*) verplicht veld