Zoek een clubFederatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

Vriendenkring Oprustgestelden Ford

Wie zijn we

Vriendenkring Oprustgestelden Ford wil een vriendenkring zijn voor oprustgestelde vroegere Ford-Genk medewerkers en hun partner, die oud-collega's terug willen ontmoeten tijdens allerhande activiteiten. 

Wegens organisatorische redenen, in kombinatie met een afnemend actief deelnemersaantal, is onze vereniging een samenwerkingsakkoord met FEDOS aangegaan. (FEDeratie Onafhankelijke Senioren) Deze vzw is erkend door het ministerie van cultuur, en beschikt over een ruim aanbod van programma's en activiteiten. Uit hun waaier van Fedos-programma's, selecteert én plant het VOF-bestuur haar activiteiten. Een overzicht tot deelname en inschrijving, zal u op tijd via een persoonlijke e-mail worden bekendgemaakt. Verder zal het VOF-bestuur er alles aan doen, om onze eigen jaarlijks terugkerende activiteiten in stand te houden, zoals de BBQ, de kaas- met wijnnamiddag, het lentefeest en het kerstfeest.

 

Lidmaatschap

Iedereen die tewerkgesteld was bij FORD kan met zijn/haar partner bij ons aansluiten. Dit kan door storting van "10 euro per persoon" op volgend rekeningnummer:

Bankrekening VOF Genk: BE50 7350 0655 0518

 

Contact

Dhr. Paesen Paul
Zaal de Kring - Onderwijslaan 2, 3600 Genk, BELGIE
Tel.: 012 74 40 62
E-mail: vofgenk@hotmail.com