Federatie
Onafhankelijke
Senioren vzw

Zaterdagplein 6
1000 Brussel

Tel.: 02 218 27 19
Fax: 02 219 98 43
info@fedos.be

FedOS wandelde op 1 september

Elk jaar organiseert FedOS een wandeldag voor al haar lidafdelingen. Dit jaar ging de wandeldag door op donderdag 1 september in het mooie provinciaal domein van Lippensgoed-Bulskampveld in Beernem. Deelnemers konden er kiezen uit 5 dagprogramma's op maat, op die manier was er voor elk wat wils.

In het kader van de samenwerking die FedOS heeft opgezet met Welzijnszorg vzw paste deze wandeldag perfect in het project 'FedOS zet de BENEN in voor de ARMEN'. FedOS sponsorde elke deelnemer aan haar wandeldag met €1 per gewandelde kilometer. Dit bedrag werd bekendgemaakt op de wandeldag zelf én wordt geschonken aan de vele projecten van Welzijnszorg die mensen in armoede ondersteunen.

Wij mochten 171 wandelaars verwelkomen in Beernem, zij vertegenwoordigden 24 lidafdelingen van FedOS. Samen wandelden zij 1036 kilometer, wat betekent dat FedOS 1036 euro zal overmaken aan het goede doel.

"Met deze wil ik jullie van harte danken, voor de goede werking op de wandeldag. De wandelingen waren goed met goede uitleg van de gidsen.
Een mooi onthaal, een lekker broodjesmaal, goed weer en veel gezelligheid. Niemand die kon verloren lopen bij het aankomen, alles was goed zichtbaar waar je moest zijn.

Niemand kan beseffen hoeveel jullie voor de senioren doen .Jullie werking maken het voor ons goed om deel te nemen aan de activiteiten."

Liliane De Baene, voorzitster Heem- en Kunstkring Lamme Goedzak uit Oostkamp

Om 9.15 uur zijn we met 25 leden van 55-plussers Roeselare met de autocar vertrokken richting Beernem – Bulskamveld. 
Van onze groep 55-plussers hebben 14 leden deelgenomen aan programma 1(Stevige stappers),5 leden namen deel aan het programma (Veld en tuin) , 2 leden kozen voor programma 3 (vogels en veld) en voor programma 4( Tuin en kasteel) waren er 4 leden ingeschreven.
Zowel het programma in de voormiddag en namiddag werden we begeleid door een gids die ons op een deskundige wijze uitleg gaf. 

Alle deelnemers van de groep 55-plussers Roeselare waren vol lof over de organisatie en na een stuk taart en koffie werd de terugreis aangevat richting Roeselare.
PROFICIAT AAN HET BESTUUR FedOS voor de prima organisatie.

Etienne Verhoest, secretaris 55-plussers Roeselare