FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Wie zijn we

Werking

FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest (FedOS BHG) spant zich in voor al haar lidafdelingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Momenteel beschikt FedOS BHG over wel 18 lidafdelingen waarbij de nadruk sterk ligt op vriendenclubs en themaclubs. FedOS BHG is verspreid over heel het Gewest. Zo vindt u ons niet enkel terug in Brussel-Centrum maar ook in verdere uithoeken zoals Anderlecht, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Joost-ten-Node. 

FedOS BHG draagt haar vrijwilligers hoog in het vaandel en organiseert dan ook op regelmatige basis een boeiende mix aan activiteiten om haar vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Zo worden er op jaarlijkse basis een daguitstap (Brukseldag) en een zomerwandeling georganiseerd. Daarnaast worden ook de kunst- en sportliefhebbers niet vergeten en worden er maandelijks museabezoeken en bewegingssessies georganiseerd.

Bestuur FedOS BHG

FedOS BHG heeft haar eigen bestuur met vertegenwoordigers uit de besturen van de lidafdelingen. De drijvende kracht ahcter dit bestuur is de voorzitster, Nel Moleman, die bijgestaan wordt door een educatief medewerker van FedOS vzw. Tijdens deze bestuursvergaderingen worden de voorbije en komende maanden overlopen en krijgen de aanwezigen een korte vorming aangereikt rond een actueel thema. De bestuursvergaderingen zijn ook dé plek bij uitstek om de neuzen in dezelfde richting te zetten en te houden om zo van FedOS BHG een sterke werking te maken! Kortom, FedOS BHG staat garant voor een sterke afdelingen met veel oog voor haar vrijwilligers! 

Contacteer ons »

Wat doen we

17/12/2018 (Brussel)
Op 17 december kun je terug terecht bij ons om een antwoord te krijgen op jouw vragen omtrent digitaliteit.

Volledig overzicht van alle activiteiten »

 

Wat hebben we gedaan

Foto's nemen, bewaren en verzenden met je smartphone
25/10/2018 (Brussel)
Na het nemen van een foto met je smartphone kun je enorm veel handelingen uitvoeren: je kunt de foto bewaren, je kunt die verzenden, je kunt die overzetten, ... Tijdens deze workshop gaan we dieper in op de mogelijkheden die er zijn.
Café Digital 25 oktober
25/10/2018 (Brussel)
De vierde editie van Café Digital gaat door op donderdag 25 oktober en staat in het teken van de Digitale Week (19 oktober-4 november).
Verbroederingsdag: Brussel inviteert Limburg
13/09/2018 om 10 u (Brussel)
De FedOS 'ers van Brussel heten hun vrienden uit Limburg van harte welkom in onze bruisende hoofdstad. Het wordt een originele en speelse kennismaking: lachen tijdens het ludieke marionettentheater en ons vanaf het water in vervoering laten brengen... zo zag je Brussel en de 'groene rand' nog nooit.

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest

FedOS Mensen voor Mensen 50+
Sint-Agatha-Berchem
FedOS Sint-Karel Molenbeek
Sint-Jans-Molenbeek
Senior Surfers
Brussel
De Zonnebloem
Sint-Lambrechts-Woluwe
Tai Chi Op-Weule
Sint-Lambrechts-Woluwe
WABO Plus
Watermaal-Bosvoorde

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »