FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Wie zijn we

Werking

FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest (FedOS BHG) spant zich in voor al haar lidafdelingen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Momenteel beschikt FedOS BHG over wel 18 lidafdelingen waarbij de nadruk sterk ligt op vriendenclubs en themaclubs. FedOS BHG is verspreid over heel het Gewest. Zo vindt u ons niet enkel terug in Brussel-Centrum maar ook in verdere uithoeken zoals Anderlecht, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Joost-ten-Node. 

FedOS BHG draagt haar vrijwilligers hoog in het vaandel en organiseert dan ook op regelmatige basis een boeiende mix aan activiteiten om haar vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Zo worden er op jaarlijkse basis een daguitstap (Brukseldag) en een zomerwandeling georganiseerd. Daarnaast worden ook de kunst- en sportliefhebbers niet vergeten en worden er maandelijks museabezoeken en bewegingssessies georganiseerd.

Bestuur FedOS BHG

FedOS BHG heeft haar eigen bestuur met vertegenwoordigers uit de besturen van de lidafdelingen. De drijvende kracht ahcter dit bestuur is de voorzitster, Nel Moleman, die bijgestaan wordt door een educatief medewerker van FedOS vzw. Tijdens deze bestuursvergaderingen worden de voorbije en komende maanden overlopen en krijgen de aanwezigen een korte vorming aangereikt rond een actueel thema. De bestuursvergaderingen zijn ook dé plek bij uitstek om de neuzen in dezelfde richting te zetten en te houden om zo van FedOS BHG een sterke werking te maken! Kortom, FedOS BHG staat garant voor een sterke afdelingen met veel oog voor haar vrijwilligers! 

Contacteer ons »

Wat doen we

Daguitstap naar de plantentuin Meise
28/05/2018 om 8u30 (Brussel)
De feeërieke en gerenommeerde plantentuin in Meise is een prachtige plek om te bezoeken. Op maandag 28 mei trekt Brussel erheen. Spring op onze bus en laat je in vervoering brengen op deze groene lentedag!
Café Digital 2 juli
02/07/2018 om 10u (Brussel)
Café Digital is een mix tussen het leren in groep en het één-op-één contact met een begeleider om je persoonlijke vragen en problemen op te lossen.

Volledig overzicht van alle activiteiten »

 

Wat hebben we gedaan

Infosessie sociale media + WhatsApp
26/02/2018 (Brussel)
Op 26 februari geeft FedOS Brussel u alle info omtrent sociale media én krijgt u een les over het razend populaire WhatsApp.
Gratis naar de operette!
08/12/2017 (Brussel)
Hou je van muziek, show en entertainment? Dan is het aanbod van minister Pascal Smet misschien wel iets voor jou? Je kan gratis naar een dansrevue op vrijdagnamiddag 8 december. Wel reserveren!
Verbroederen in Zichem en Averbode
12/10/2017 (Averbode)
Ziehier een verslagje van onze toffe trip 'down to memory lane'. De dag stond in het teken van 'Wij Heren van Zichem', Ernest Claes en het abdijleven in Averbode.

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Brussels Hoofdstedelijk Gewest

FedOS Mensen voor Mensen 50+
Sint-Agatha-Berchem
FedOS Sint-Karel Molenbeek
Sint-Jans-Molenbeek
Senior Surfers
Brussel
De Zonnebloem
Sint-Lambrechts-Woluwe
Tai Chi Op-Weule
Sint-Lambrechts-Woluwe
WABO Plus
Watermaal-Bosvoorde

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »