FedOS Provincie Antwerpen

Wie zijn we

FedOS provincie Antwerpen is het Provinciaal Comité van de Federatie Onafhankelijke Senioren vzw (FedOS vzw). Het is een sociaal-culturele vereniging die zich inzet voor het welzijn en de promotie van senioren.

FedOS PA bestaat uit verschillende seniorenafdelingen en individuele leden, wat vele mogelijkheden schept tot samenwerking.

BESTUUR

Voorzitter
Roger Delattre

Penningmeester
Henriette Broeckx

Secretaris
Hortense Ekkart

FEDOS PROVINCIE ANTWERPEN ORGANISEERT

Bij het begin van elk jaar wordt er een jaarprogramma opgesteld, dit met een zo groot mogelijk aantal verschillende activiteiten en aan democratische prijzen zoals onder andere theaterbezoeken, initiatie bloemschikken, aperitiefconcert, petanque, vordrachten, wandelzoektocht, daguitstappen en meerdaagse reizen, allerlei bezoeken, kerstmarkt, enz, ...      (deze activiteiten zijn voor aangesloten leden, maar een keertje deelnemen voor niet leden ter kennismaking kan zeker) 

Hieruit kan je op vrijwillige basis keuze maken en deelnemen aan de activiteiten die je interesseren. Meer informatie over de activiteiten worden meegedeeld, voor clubs op de twee maandelijke vergaderingen in Extra Time te Hoboken en de individuele leden krijgen dit thuis bezorgt.

FedOS PA geeft een driemaandelijkse nieuwsbrief "Nieuwsbrief Antwerpen" uit, met allerlei informatie over de voorbije activiteiten, verslagen van andere clubs, foto's en nuttige tips.
FedOS PA neemt jaarlijks deel aan de kunsttentoonstelling FedOS Kunst +50 op Zenith in Brussel, ter promotie van seniorenkunst.
FedOS PA heeft vertegenwoordigers in provinciale, stedelijke en gemeentelijke seniorenraden.

LIDGELD

Afdelingen betalen lidgeld a rato van het aantal leden. Het lidgeld bedraagt 75cent per lid, met een minimum van 20 euro en een maximum van 225 euro per jaar.

Individuele leden betalen 15 euro per jaar, verzekering B.A. en L.O. inbegrepen.

CONTACT  

Dhr. Delattre Roger
Doornstraat 293, 2610 Wilrijk-Antwerpen, BELGIE
Tel.: 03 827 58 39           E-mail: roger.delattre@skynet.be

Contacteer ons »

Wat doen we

Theater Elckerlyc  “Ene Gast, Twee Bazen'
22/11/2018 om 13:30 (Antwerpen)
Met deze muzikale theaterkomedie buiten categorie “Ene Gast, Twee Bazen”, zet de “Komedie Compagnie” zijn tienjarig jubileum in! En u kan hiervan getuige zijn!
Terugblik feestelijke vakantieweek te Arzl, Tirol
30/11/2018 (Antwerpen)
Van zondag 19 augustus tot 26 augustus trok de seniorenclub van Alcatel Bell, samen met de seniorenclubs Polsam en Belcrown voor de 25e keer naar Tirol. Maak u klaar voor dit verslag!
Kerstmarkt Oberhausen Duitsland
06/12/2018 om 9u (Antwerpen)
We halen een frisse neus op bij een bezoek aan de kerstmarkt van Oberhausen.

Volledig overzicht van alle activiteiten »

 

Wat hebben we gedaan

Een uniek herdenkingsconcert 100 jaar wapenstilstand '14-'18
10/11/2018 om 19u30 (Antwerpen)
De 'Groote Oorlog' heeft een diepe impact gehad op de kunstenaars van bij ons. Adembenemend mooie muziek wordt aangevuld met poëzie, brieven en dagboekfragmenten!
Wereld-DELEN daguitstap Mechelen
06/09/2018 (Mechelen)
Een boeiende dag in dé stad aan de Dijle, een programma om niet te missen.
BEZOEK SPORTIMONIUM in HOFSTADE-ZEMST
24/05/2018 (Hofstade)
HÉT SPORTMUSEUM: Het Sportimonium, internationaal erkend als Olympic Museum, heeft alles in huis voor een geslaagd bezoek.

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Provincie Antwerpen

Bond Gepensioneerden Sint-job
Sint-Job- in't-Goor
HBK Seniorenclub
Antwerpen

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »