FedOS Provincie Antwerpen

Wie zijn we

FedOS provincie Antwerpen is het Provinciaal Comité van de Federatie Onafhankelijke Senioren vzw (FedOS vzw). Het is een sociaal-culturele vereniging die zich inzet voor het welzijn en de promotie van senioren.

FedOS PA bestaat uit verschillende seniorenafdelingen en individuele leden, wat vele mogelijkheden schept tot samenwerking.

BESTUUR

Voorzitter
Roger Delattre

Penningmeester
Henriette Broeckx

Secretaris
Hortense Ekkart

FEDOS PROVINCIE ANTWERPEN ORGANISEERT

Bij het begin van elk jaar wordt er een jaarprogramma opgesteld, dit met een zo groot mogelijk aantal verschillende activiteiten en aan democratische prijzen zoals onder andere theaterbezoeken, initiatie bloemschikken, aperitiefconcert, petanque, vordrachten, wandelzoektocht, daguitstappen en meerdaagse reizen, allerlei bezoeken, kerstmarkt, enz, ...      (deze activiteiten zijn voor aangesloten leden, maar een keertje deelnemen voor niet leden ter kennismaking kan zeker) 

Hieruit kan je op vrijwillige basis keuze maken en deelnemen aan de activiteiten die je interesseren. Meer informatie over de activiteiten worden meegedeeld, voor clubs op de twee maandelijke vergaderingen in Extra Time te Hoboken en de individuele leden krijgen dit thuis bezorgt.

FedOS PA geeft een driemaandelijkse nieuwsbrief "Nieuwsbrief Antwerpen" uit, met allerlei informatie over de voorbije activiteiten, verslagen van andere clubs, foto's en nuttige tips.
FedOS PA neemt jaarlijks deel aan de kunsttentoonstelling FedOS Kunst +50 op Zenith in Brussel, ter promotie van seniorenkunst.
FedOS PA heeft vertegenwoordigers in provinciale, stedelijke en gemeentelijke seniorenraden.

LIDGELD

Afdelingen betalen lidgeld a rato van het aantal leden. Het lidgeld bedraagt 75cent per lid, met een minimum van 20 euro en een maximum van 225 euro per jaar.

Individuele leden betalen 15 euro per jaar, verzekering B.A. en L.O. inbegrepen.

CONTACT  

Dhr. Delattre Roger
Doornstraat 293, 2610 Wilrijk-Antwerpen, BELGIE
Tel.: 03 827 58 39           E-mail: roger.delattre@skynet.be

Contacteer ons »

Wat doen we

Boottocht op de Linge
02/08/2019 om 10u (Linge)
FedOS Antwerpen nodigt u uit voor een ontspannende boottocht.We varen in Nederland met de salonboot MPS “Parel van de Linge” van Leerdam naar Gorinchem.

Volledig overzicht van alle activiteiten »

 

Wat hebben we gedaan

Potje Petanque te Antwerpen
02/07/2019 om 13u30 (Wijnegem)
Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Rombouts Seniorenclub ook dit jaar een petanque-tornooi in samenwerking met FedOS Antwerpen. Iedereen welkom!
Minigolf in Antwerpen
18/06/2019 om 13u30 (Antwerpen)
Kom je mee uitleven tijdens de jaarlijkse minigolf. We spelen een spelletje en hier is het degene met de minste punten die wint!
Kerstmarkt Oberhausen Duitsland
06/12/2018 om 9u (Antwerpen)
We halen een frisse neus op bij een bezoek aan de kerstmarkt van Oberhausen.

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Provincie Antwerpen

Bond Gepensioneerden Sint-job
Sint-Job- in't-Goor
Den Overkant
Zoersel

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »