FedOS Provincie Vlaams-Brabant

Wie zijn we

FedOS, Deelwerking Vlaams-Brabant, spant zich in voor al haar seniorenverenigingen in de provincie Vlaams-Brabant. FedOS, deelwerking Vlaams-Brabant, bestaat uit een mengeling van lidafdelingen waaronder vriendenclubs, themaclubs en bedrijvenclubs. FedOS, deelwerking Vlaams-Brabant, is verspreid over de hele provincie. Zo vind je ons niet enkel terug in de hoofdstad Leuven maar ook in verdere uithoeken zoals Bever, Kortenberg en Hoegaarden. Op jaarlijkse basis is er een interessante mix aan activiteiten waaronder een daguitstap en meerdaagse reis over de grenzen heen. Ook worden er op regelmatig basis provinciale vergaderingen ingelast waarop de lidafdelingen hun zegje kunnen doen. FedOS, Deelwerking Vlaams-Brabant, staat kortom garant voor een kleine maar fijne afdeling met als drijvende kracht de voorzitter: Mevr. Deschuyteneer Marie-Jeanne

Contact:

Mevr. Deschuyteneer Marie-Jeanne
Plaats 27, 1547 Bever, BELGIE
Tel.: 054/58 02 52
E-mail: marie.jeanne.deschuyteneer@telenet.be

Contacteer ons »

Wat hebben we gedaan

Kunstkamer: De Munt
08/11/2019 om 13u45 (Brussel)
Kom op vrijdag 8 november mee naar hartje Brussel en laat je onderdompelen in de wondere operawereld. Op het programma staat een gegidst bezoek aan De Munt en een wafel en drankje in Café Le Cirio.
Bezoek Brailleliga en opvangcentrum Brussel - De Foyer
25/03/2019 om 11u35 (Brussel)
In het kader van Wereld-DELEN brengen we een geleid bezoek aan dit opvangcentrum in Brussel. Daarna bezoeken we deze vereniging voor hulp aan blinde en slechtziende personen.
Feesten en tradities in de Filipijnen
11/12/2018 om 14u (Leuven)
Kom mee op dit voorproefje van de feestdagen, maar dan met zon en strand in plaats van sneeuw!

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Provincie Vlaams-Brabant

Keyhof senioren
Huldenberg
BIBBEM
Bever
55plus Kortenberg
Kortenberg

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »