FedOS Provincie West-Vlaanderen

Wie zijn we

FedOS provincie West-Vlaanderen groepeert 16 lidafdelingen verspreid over de provincie, waaronder 15 seniorenclubs en 3 senioren kunstkringen.

Deze verenigingen zijn meestal bedrijvenclubs of spontane senioren vriendenkringen en themaclubs. Het provinciaal comité (PC) stimuleert en promoot haar verenigingen in hun socio-culturele werking.

Het PC respecteert de onafhankelijke werking van haar lid-afdelingen maar organiseert ter bevordering van de samenhorigheid jaarlijks enkele interessante vormings- of contactdagen, kaderdagen en uitstappen met socio-culturele waarde.


Bestuur

Voorzitter: Paul Couvreur

Secretaris-penningmeester: Frans Demey

 

Bestuurders: Liliane De Baene, Raoul Haerens, Maaike Vangheluwe, Etienne Verhoest, Josepha Vankeirsbilck-Hoornaert, Annick Deprez, Alfons De Knijf, Yvan Timmerman, Lydie Vonck.

 

Contacteer ons »

Wat doen we

Daguitstap Plantentuin Meise
22/05/2018 om 10u (Meise)
De feeërieke en gerenommeerde plantentuin in Meise is een prachtige plek om te bezoeken. Op 22 en 29 mei trekt West-Vlaanderen erheen. Laat je in vervoering brengen op deze groene lentedag!

Volledig overzicht van alle activiteiten »

 

Wat hebben we gedaan

Passie in de bakkerij!
06/02/2018 om 14 u (Veurne)
Volg samen met ons de geur van vers brood... tot in het bakkerijmuseum in Veurne! We laten er ons verleiden door zeemzoete lekkernijen... en wie weet een knappe gids, die ons warm maakt met bakkersverhalen in het thema van... de liefde!
Opening Expo bij Liliane thuis (26 november 2017)
26/11/2017 om 11u (Ruddervoorde)
Liliane De Baene (Voorzitster Lamme Goedzak, Ruddervoorde) brengt graag kunstenaars samen. Zij gaf hen de kans om te exposeren in haar lokaaltjes. Hierbij de sfeerbeelden van de feestelijke receptie, inclusief notabelen!
West-Vlaams bestuur dook zeehaven in (16 november 2017)
16/11/2017 om 10u (Zeebrugge)
De vormingsdag stond in het teken van 't zeetje! Starten deden we in het authentieke zeemanshuis waar de matrozen kind aan huis zijn! Vervolgens een bezoekje aan het frisse, maar interessante Seafront, dan een visje op ons bord en tot slot met de bus toeren in de haven van Zeebrugge. Speciaal voor FedOS kregen we zelfs een uiteenzetting van de grote baas 'himself'!

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Provincie West-Vlaanderen

Kunstclub Adeva
Veldegem
De Grijze Panters
Blankenberge
FedOS Eeuwige Lente
Lichtervelde

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »