FedOS Provincie West-Vlaanderen

Wie zijn we

FedOS provincie West-Vlaanderen groepeert 17 lidafdelingen verspreid over de provincie.

Deze verenigingen zijn een mix tussen bedrijvenclubs, vriendenkringen en themaclubs. Het provinciaal comité (PC) stimuleert en promoot haar verenigingen in hun socio-culturele werking.

Het PC respecteert de onafhankelijke werking van haar lid-afdelingen maar organiseert ter bevordering van de samenhorigheid jaarlijks enkele interessante vormings- of contactdagen, kaderdagen en uitstappen met socio-culturele waarde.


Bestuur

Voorzitter: Paul Couvreur

Secretaris-penningmeester: Frans Demey

 

Bestuurders: Liliane De Baene, Raoul Haerens, Maaike Vangheluwe, Etienne Verhoest, Josepha Vankeirsbilck-Hoornaert, Annick Deprez, Alfons De Knijf, Yvan Timmerman, Lydie Vonck.

 

Contacteer ons »

Wat doen we

Ontbijt en infosessie 'Vroegtijdige Zorgplanning'
25/09/2019 om 9u00 (Ruddervoorde)
FedOS Provincie West-Vlaanderen nodigt jou vriendelijk uit op een bijzonder interessant infomoment over ‘Vroegtijdige Zorgplanning’. Heel wat mensen komen op een gegeven moment terecht in een situatie waarin ze niet meer in de mogelijkheid zijn om zelf beslissingen te nemen over de zorg die ze wensen. Het is goed om tijdig hierover na te denken.
Verbroederingsdag Poperinge
01/10/2019 om 9u30 (Poperinge)
'Every man's club'... zo werd het Talbot House door de geallieerden genoemd. Het prachtig bewaarde 'clubhuis' in Poperinge was de ontspanningsplek voor de soldaten, weg van het krijgsrumoer aan het front. De hopschuur diende er als concertzaal! En dat brengt ons naadloos naar ons ander bezoekje: het hopmuseum. We dompelen ons onder in de geschiedenis van de hop en bewonderen de Belgische biercollectie met 2000 bieren! Wij proeven er ééntje...

Volledig overzicht van alle activiteiten »

 

Wat hebben we gedaan

Daguitstap Plantentuin Meise
22/05/2018 om 10u (Meise)
De feeërieke en gerenommeerde plantentuin in Meise is een prachtige plek om te bezoeken. Op 22 en 29 mei trekt West-Vlaanderen erheen. Laat je in vervoering brengen op deze groene lentedag!
'Gouden Liliane' & 'groene' zuster
27/03/2018 om 13u30 (Ruddervoorde)
Twee gedreven dames die van wanten weten… Die bezochten we in maart. Onze eigenste Liliane De Baene maakt al jaren knappe, religieuze iconen. Zij verwelkomde ons warm in haar atelier. Daarna snorden we naar het domein Groenhove. We hingen aan de lippen van zuster Dominique. Haar betoog over de natuur en hoe alles met mekaar verweven is, zal nog lang nazinderen!
Passie in de bakkerij!
06/02/2018 om 14 u (Veurne)
Volg samen met ons de geur van vers brood... tot in het bakkerijmuseum in Veurne! We laten er ons verleiden door zeemzoete lekkernijen... en wie weet een knappe gids, die ons warm maakt met bakkersverhalen in het thema van... de liefde!

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Provincie West-Vlaanderen

Kunstclub Adeva
Veldegem
FedOS Eeuwige Lente
Lichtervelde

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »