FedOS Provincie West-Vlaanderen

Wie zijn we

FedOS provincie West-Vlaanderen groepeert 17 lidafdelingen verspreid over de provincie.

Deze verenigingen zijn een mix tussen bedrijvenclubs, vriendenkringen en themaclubs. Het provinciaal comité (PC) stimuleert en promoot haar verenigingen in hun socio-culturele werking.

Het PC respecteert de onafhankelijke werking van haar lid-afdelingen maar organiseert ter bevordering van de samenhorigheid jaarlijks enkele interessante vormings- of contactdagen, kaderdagen en uitstappen met socio-culturele waarde.


Bestuur

Voorzitter: Paul Couvreur

Secretaris-penningmeester: Frans Demey

 

Bestuurders: Liliane De Baene, Raoul Haerens, Maaike Vangheluwe, Etienne Verhoest, Josepha Vankeirsbilck-Hoornaert, Annick Deprez, Alfons De Knijf, Yvan Timmerman, Lydie Vonck.

 

Contacteer ons »

Wat hebben we gedaan

Daguitstap Plantentuin Meise
22/05/2018 om 10u (Meise)
De feeërieke en gerenommeerde plantentuin in Meise is een prachtige plek om te bezoeken. Op 22 en 29 mei trekt West-Vlaanderen erheen. Laat je in vervoering brengen op deze groene lentedag!
'Gouden Liliane' & 'groene' zuster
27/03/2018 om 13u30 (Ruddervoorde)
Twee gedreven dames die van wanten weten… Die bezochten we in maart. Onze eigenste Liliane De Baene maakt al jaren knappe, religieuze iconen. Zij verwelkomde ons warm in haar atelier. Daarna snorden we naar het domein Groenhove. We hingen aan de lippen van zuster Dominique. Haar betoog over de natuur en hoe alles met mekaar verweven is, zal nog lang nazinderen!
Passie in de bakkerij!
06/02/2018 om 14 u (Veurne)
Volg samen met ons de geur van vers brood... tot in het bakkerijmuseum in Veurne! We laten er ons verleiden door zeemzoete lekkernijen... en wie weet een knappe gids, die ons warm maakt met bakkersverhalen in het thema van... de liefde!

Volledig overzicht van alle voorbije activiteiten »

 

Lidafdelingen in FedOS Provincie West-Vlaanderen

Kunstclub Adeva
Veldegem
FedOS Eeuwige Lente
Lichtervelde

Bekijk de lidafdelingen op een kaart »